Top 5 cei mai sexy concurenti de la Vocea Romaniei. Alege-ti preferatul acum


Te-au cucerit cu vocile lor, insa nici cu aspectul fizic nu te-au dezamagit. Sunt tineri, frumosi, talentati si lupta pentru a castiga premiul de 100.000 de euro. De pregatirea muzicala a concurentilor de la Vocea Romaniei, caci despre ei este vorba, se ocupa antrenorii, ceea ce inseamna ca noua ne revine frumoasa datorie de a-i alege pe cei mai sexy dintre ei.


In cel de-al doilea sezon al super show-ului "Vocea Romaniei", echipele nu doar ca se bucura de concurenti extrem de talentati, ci si extrem de chipesi. Atat Loredana, cat si Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu se pot lauda cu artisti completi, care ar putea face fata concurentei din industria muzicala romaneasca.

Cum sa-ti inveti copilul sa aiba incredere in aspectul lui fizic

Daca ar fi sa ii alegeti strict dupa infatisare, pentru cine ati opta? Iata care sunt propunerile noastre. Ramane ca voi sa va alegeti preferatul.

Alexandru Simion

Alexandru este solistul trupei Shopatlu si a inceput sa cante la varsta de 8 ani in corul scolii generale. A intrat la facultatea de Interpretare Muzicala pe locurile bugetate de stat, dar a renuntat dupa un an ca sa se mute in Bucuresti si sa cante alaturi de cei de la Shopatlu, decizie care l-a adus, in cele din urma, la Vocea Romaniei, unde a reusit sa intoarca scaunul Loredanei.

Pus sa se lupte cot la cot cu solistul Cristi Nistor, Alex a fost eliminat de diva muzicii pop romanesti in episodul confruntarilor difuzat aseara pe ProTV.

Ciprian Teodorescu

Este cunoscut sub numele de "domnul arhitect" si are o frumoasa sotie care il sprijina in drumul muzical pe care si l-a ales. Chiar si asa, nu putine au fost domnisoarele care au suspinat cand l-au vazut la Auditiile pe Nevazute, ele fiind definitiv cucerite in urma duelului in care a cantat "Have I told you lately that I loved you".

Ciprian a trecut mai departe in etapa live a emisiunii si asteapta voturile voastre.

Cristi Nistor

Cu totii ne amintim de hit-ul "Coji de portocale" pe care l-a cantat impreuna cu Simona Nae. Cristi a revenit insa in atentia publicului pe scena de la Vocea Romaniei, unde a cucerit-o pe Loredana si l-a infrant in duel pe "adversarul" Alexandru Simion.

Teodor Manciulea

Chiar daca este unul dintre cei mai tineri participanti la Vocea Romaniei, Teodor are deja un grup considerabil de fane care isi arata sustinerea fata de el prin intermediul retelelor de socializare. Dupa ce i-a determinat practic pe membrii juriului sa se bata pentru el, Teo a ales-o pe Loredana, care l-a desemnat invingator in duelul cu Bernard.

David Bryan

Face parte din echipa lui Marius Moga si are o experienta vasta in industria muzicala. Desi pana acum visul lui de a deveni un artist de succes in Romania nu s-a indeplinit, David este dispus sa faca totul pentru a ajunge cat mai departe si a fi desemnat "Vocea Romaniei". Un tatic sexy cu o voce de aur, David nu le-a ramas indiferent doamnelor.

Care este concurentul tau preferat de la "Vocea Romaniei"? Cine crezi ca merita sa castige titlul de "Cel mai sexy participant"? Nu uita sa votezi si sa ne spui pe cine ai ales.

related posts

Modifică setările cookies