Top 5 cele mai nesuferite vedete


Sunt peste tot - la toate evenimentele mondene, la toate petrecerile si la toate premierele de filme. Iar prezenta lor constanta in presa uneori ne exaspereaza. Spune-ti si tu parerea si voteaza cea mai enervanta vedeta!


1. Kim Kardashian: nu este actrita, nu este cantareata, dar are fundul mare. Si este prezenta la toate festivalurile de film si de muzica, alaturi de artistii adevarati. Cam prefacuta, nu-i asa?

2. Miley Cyrus: Hannah Montana se vrea Femme Fatale, dar din pacate pentru ea, nu prea ii iese. Este doar o fetita enervanta plina de hormoni.

3. Taylor Momsen: fata rea din Gossip Girl ne cam enerveaza cu look-ul ei exagerat de rockerita rebela. Iar machiajul ala negru intens chiar nu e cool!

Intr-un interviu recent, actrita din "Gossip Girl" a spus, "Sunt complet nebuna. Sunt plina de toane, bineinteles si imi ies din minti imediat. Si in tot timpul asta sunt eu insumi."

4. Victoria Beckham: daca ar zambi mai mult, poate ar fi mai pe placul nostru. Dar sa-i vedem aceeasi figura incruntata si serioasa si aceleasi pozitii pe covorul rosu, ne-a cam ajuns!

5. Paris Hilton: are foarte multi bani, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o suportam. Se vrea manechina, cantareata si chiar actrita, dar are parte (din fericire) doar de niste Zmeure de aur in palmares.

related posts