Topul romancelor de culoare care au adus cuvantul "exotic" in showbiz


Nadine si Fernandes au fost primele aparitii exotice din showbizul romanesc. S-au facut remarcate la sfarsitul anilor ’90, prin frumusetea dar si prin talentul lor: Nadine canta la Scoala Vedetelor, iar Fernandes era unul dintre cele mai bine cotate manechine din Romania, alaturi de Andreea Raicu.
 


Nadine
Nadine a devenit celebra dupa ce s-a alaturat trupei lui Titus Munteanu la Scoala Vedetelor. Dupa ce emisiunea s-a incheiat, Nadine nu a mai fost la fel de populara si si-a hotarat sa isi incerce norocul in strainatate. In 2003 a plecat din tara – a stat un an la Londra si sapte ani in America.

“Am facut flyere, postere, web site-uri, am fost baby sitter”, spune Nadine despre experienta ei pe pamantul fagaduintei. In America, Nadine a facut cinci ani de actorie, a jucat teatru, in filme independente cu bugete mici. “Am prins gustul actoriei, dar varsta… Mult prea batrana si mult prea grasa pentru Hollywood".


In prezent, Nadine s-a intors in Romania si este fericita cu viata ei de mamica. Este casatorita cu Dragos Apostolescu si au impreuna un baietel.

Fernandes

Florina Fernandes a devenit cunoscuta la 18 ani, facand parte din trupa de manechine ale designerului Jeanine. In 1997 a prezentat emisiunea ProFashion la Pro tv, alaturi de Andreea Raicu.Cu exceptia unei scurte aparitii in serialul "La bloc" in anul 2005, ea nu a mai aparut in prim-plan, preferand sa-si deschida o agentie de casting si de productie publicitara.

Fernandes este casatorita cu omul de afaceri Mihai Cociasu si are doi copii.

Laurette

Laurette este cea mai mediatizata mulatra la ora actuala in Romania. A aparut in showbiz ca aistenta tv a Adrianei Bahmuteanu si de atunci nu rateaza nicio aparitie in tabloide. Practic, nimeni nu stie cu ce se ocupa mai exact, insa este prezenta peste tot.

 Ii place sa pozeze sexy, sa fie mediatizata si sa dea declaratii care sa o aduca pe primele pagini ale ziarelor. Anul trecut si-a cunoscut pentru prima oara tatal, dupa 27 de ani.

De cateva saptamani, nu trece zi in care sa nu aflam cum se simte Laurette, cate kilograme s-a ingrasat, ce pofte are...pentru ca este insarcinata.


Aminata Diakite si Erika sunt ultimele aparitii exotice din lumea mondena. Ambele vor sa dea lovitura ca fotomodele, insa deocamdata s-au remarcat doar prin aparitii sexy sau chiar vulgare.

Foto: Aminata Diakite

Aminata Diakite este un manechin de culoare care s-a facut cunoscuta in urma aparitiei incendiare in Playboy, in anul 2009. Timp de 10 ani a facut baschet de performanta,  a terminat Facultatea de Marketing si Masterul la Mangementul Intreprinderilor Mici si Mijlocii in domeniul Econimiei Sociale.

Foto: Erika
Erika este in stare sa zica si sa faca orice ca sa devina cunoscuta. Deocamdata fara prea mare succes...
 

FULLSCREEN
Topul romancelor de culoare care au adus cuvantul "exotic" in show biz
  • /

related posts