Toti au asteptat cu sufletul la gura sa isi dea jos hainele. De ce toata lumea s-a uitat la formele ei generoase


Chiar daca  are atestat de arbitru profesionist, Claudia Romani prefera sa-si petreaca timpul in America, acolo unde de cele mai multe ori paparazzi o surprind in timp ce profita de soarele arzator din Miami.


Vedeta de 35 de ani a fost surprinsa de paparazzi in timp ce se afla pe o plaja din Miami. Profitand de faptul ca nu era prea multa lume in jur, italianca a oferit un spectacol incendiar atunci cand si-a dat hainele jos, pentru a ramane doar in costum de baie. Claudia Romani  si-a scos rochia crosetata, extrem de scurta, si a ramas intr-un costum de baie argintiu.
Dupa ipostazele provocatoare in care au fotografiat-o paparazzi, italianca nu a ratat ocazie de a-si face cateva selfie-uri pe care le-a postat apoi pe retelele de socializare. 

In varsta de 35 de ani, italianca stabilita din 2010 in Miami este una dintre "tintele" preferate ale paparazzilor americani, deoarece, asa cum se poate vedea, face mereu furori cu formele pe care le evidentiaza numai prin tinute exotice. Claudia Romani este in mod oficial arbitru si are calificarea sa participe la meciuri din Serie A si Serie B. 


Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos:

FULLSCREEN
Toti au asteptat cu sufletul la gura sa isi dea jos hainele. De ce toata lumea s-a uitat la formele ei generoase
  • /

related posts

Modifică setările cookies