Toti au confundat-o pe fetita blonda si inocenta a lui Johnny Depp cu viitoarea lui sotie. Uite cum arata de cand a crescut


Actorul din "Piratii din Caraibe" a tinut intotdeauna la viata lui privata si si-a protejat copiii de paparazzi. Pe masura ce au crescut insa, nu a mai putut sa-i tina la distanta de fotografi. Drept dovada sta cea mai recenta iesire in oras a fiicei lui, Lily-Rose, cu Amber Heard.


Daca se mai indoia cineva ca Lily-Rose Melody Depp, prima fiica a lui Johnny si a Vanessei Paradis, se transforma intr-o superba domnisoara care le atrage atentia jurnalistilor, acum nu mai exista niciun tip de indoiala.

Drept dovada stau cele mai recente imagini surprinse de fotografi, in care Lily a fost vazuta impreuna cu viitoarea ei mama vitrega intr-un magazin, la cumparaturi. Inalta, blonda si imprumutand trasaturile frumosilor ei parinti, adolescenta de 14 ani a inceput sa fie surprinsa din ce in ce mai des de "ochiul" vigilent al paparazzilor, care ii urmaresc evolutia si analizeaza cu cine seamana mai mult.

O copie aproape fidela a mamei ei, adolescenta a parut ca se distreaza de minune si cu viitoarea sotie a lui Johnny Depp, alaturi de care a colindat magazinele si s-a distrat alegand haine care sa se potriveasca stilului ei.

related posts

Modifică setările cookies