Toti au ras de el si au spus ca nu va redeveni niciodata sex-simbolul de altadata. Cum s-a revansat Val Kilmer: FOTO impresionant


A fost unul dintre cei mai sexy barbati ai anilor ’80 si avea pur si simplu lumea la picioare. Dupa roluri memorabile in Top Gun si Batman insa, Val Kilmer a decazut enorm si s-a transformat in epava barbatului de altadata.


Dupa lupte intense cu obezitatea si kilogramele in plus, celebrul actor revine pe linia de plutire si demonstreaza inca o data ca poate fi provocator chiar daca este trecut de prima tinerete.

Presa americana s-a scandalizat nu de putine ori asupra transformarii sale fizice, actorul a atras din nou atentia, de data aceasta in mod pozitiv. Starul care l-a interpretat pe locotenentul Tom "Iceman" Kazansky in Top Gun si pe legendarul Jim Morrison in "The Doors" a fost surprins de paparazzi pe strazile din LA, unde a etalat un fizic de invidiat.

La 52 de ani, el a reusit, in sfarsit, sa scape de grasimea si kilogramele care i-au dat atatea batai de cap si sa surprinda cu o silueta mai zvelta ca niciodata.

Din partea noastra, legendarul actor are un mare LIKE si speram sa reuseasca sa se mentina la acest nivel.

related posts

Modifică setările cookies