Toti barbatii de pe plaja au privit-o pofticios. De ce nu au mai indraznit sa se apropie cand au vazut-o cu barbatul langa ea


Anne Vyalitsyna este unul dintre cele mai apreciate modele al brand-ului Victoria’s Secret, iar corpul ei perfect nu doar ca ii atrage pe domni, ce ii aduce si o multime de contracte importante in lumea modei.


Intr-una dintre putinele vacante pe care isi permite sa si le ia, Anne V adora sa mearga la plaja si sa se relaxeze alaturi de cel mai important barbat din viata ei. Nebagandu-i in seama nici pe fotografii insistenti si nici pe domnii care o admira pofticios, ea nu se sfieste sa faca gesturi de afectiune fata de un domn mult mai in varsta decat ea.

Mamicile, deprimate dupa proba costumului de baie. Afla ce le supara pe femei

Speriati, ceilalti barbati de pe plaja se departeaza, obisnuiti fiind sa vada modele celebre si tinere in compania unor barbati batrani. Ei nu stiu insa ca domnul este tatal frumoasei rusoaice, care desi nu mai este model Victoria’s Secret, stie sa poarte un bikini.

Imbracata intr-un bikini de un roz aprins, Anne Vyalitsyna a facut intr-adevar un adevarat spectacol in Los Angeles, derutandu-i pe cei care nu conteneau sa intoarca privirile asupra ei.

related posts

Modifică setările cookies