Toti credeau ca formeaza un cuplu fericit, dar ei erau divortati de doi ani! Ce cuplu a socat cand a dat in sfarsit presei vestea despartirii


Pe micile ecrane joaca rolul unei adolescente, dar la 23 de ani, actrita este o tanara divortata care si-a tinuta ascunsa relatia, dar si divortul timp de cativa ani buni.


Este vorba despre Jane Levy, actrita din Suburgatory si Shameless, care nu doar ca s-a casatorit in secret cu actorul Jaime Freitas in anul 2011, dar a si intentat divort la numai sapte luni de la nunta, sustinand ca intre ea si sot au aparut neintelegeri care nu mai pot fi rezolvate.

Jane si Jaime si-au unit destinele in martie 2011 fara ca rudele sa stie acest lucru, pentru ca mai apoi ei sa isi da seama ca nu se inteleg deloc si sa se desparta.

Vestea a ajuns abia acum la urechile presei, care a aflat ca divortul a fost unul amiabil si ca Jane, care castiga un salariu imens datorita rolului din serialul de succes Suburgatory, refuza sa ii plateasca vreun ban fostului sot, care nu are o cariera la fel de infloritoare.

Interesant este ca desi au format un cuplu, cei doi nu au poze impreuna, aparitii sau interviuri, ci un singur material video din 2010, ascuns undeva in colturile internetului si uitat acolo.

related posts

Modifică setările cookies