Toti ochii pe Suri Cruise. Cat a crescut si cat de bine ii seamana mamei ei, Katie Holmes: FOTO


Are 10 ani si seamana mai mult ca niciodata cu mama ei celebra. Suri a participat la un meci de baschet si a atras toate bliturile fotografilor prezenti la evenimentul sportiv.


Suri a devenit vedeta fara voia ei inca de cand era bebelus. Fiica lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes a fost urmarita de paparazzi din primele luni de viata si a crescut sub ochii publicului, transformandu-se incetul cu incetul intr-o domnisorica.

Daca atunci cand era mai mica isi acoperea fata cu mainile la vederea fotografilor si a camerelor de luat vederi, mai nou ea face fata cu brio atentiei si ignora agitatia creata de angajatii publicatiilor mondene in momentul in care o observa.

In urma cu putin timp, cand a participat la un meci de baschet alaturi de mama ei, Suri a demonstrat ca nu mai e chiar o fetita si ca, odata cu inaintarea in varsta, devine mai cuminte si mai ascultatoare. In plus, cei prezenti la eveniment nu au putut sa nu remarce cum micuta incepe sa se transforme in copia fidela a mamei ei.

Suri a urmarit cu atentie actiunea de pe teren si a suferit alaturi de echipe, semn ca este pasionata de sport si ca incepe sa-si contureze personalitatea. Iata cum arata acum fiica celebra a lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes:

related posts

Modifică setările cookies