Toti raman surprinsi cand afla ce varsta are posesoarea posteriorului perfect. Imagini hot cu Laura Gordon


Laura Gordon este model de fitness pe Instagram. Femeia are sute de mii de fani si ii impresioneaza pe toti cu fizicul ei de invidiat, mai ales cand le spune cati ani are. Crezi ca tu ii ghicesti varsta din prima?


Face sport de la 23 de ani si duce un stil de viata sanatos. Laura Gordon este un exemplu pentru tinerele din ziua de azi si, la 48 de ani, le da clasa cand vine vorba despre miscare fizica.

Desi multi cred ca americana nu are alta ocupatie in afara de aceea de a merge la sala, adevarul este cu totul altul. Ea este agent la bursa si apeleaza la sport doar in momentele in care are putin timp liber: "Nu sunt model profesionist de fitness si nu m-am indreptat in aceasta directie cand a venit vorba de cariera mea. Sportul e doar un hoby", a spus ea pentru Daily Express.


Laura a povestit ca abia la varsta de 23 de ani a luat "microbul" sportului, dupa ce si-a dat seama ca petrece prea mult timp pe scaun, la locul de munca. Astfel, pentru a evita sa i se lase pielea, a apelat la DVD-uri cu exercitii fizice si a inceput sa-si lucreze muschii acasa.

Pana nu demult, blonda in varsta de 48 de ani nu avea cont de Instagram. Cand a vazut insa ca multi oameni si multe companii ii fura pozele pentru a promova produse de slabire, a decis sa ia atitudine.


"E important pentru mine ca oamenii sa nu fie mintiti. Nu exista produse-minune care sa va scape de kilograme in plus. Cu o dieta echilibrata si sport insa, puteti ajunge la rezultate extraordinare", a incheiat Laura.

related posts

Modifică setările cookies