Toti si-ar dori sa urce in masina lui! Nu o sa-ti vina sa crezi cat de bine il imita un sofer de taxi pe regretatul Michael Jackson – VIDEO de milioane de like-uri


Un barbat din Brazilia face pur si simplu furori pe internet datorita modului extraordinar in care il imita pe Regele Muzicii Pop, Michael Jackson.  


Nu multi oraseni au o parere buna despre soferii de taxi. Dimpotriva! De multe ori comentariile la adresa lor sunt negative si cei mai multi sunt acuzati de faptul ca circula neatent, sunt nepoliticosi si incearca sa castige cat mai multi bani prin rute ocolitoare. Pe el insa, si l-ar dori oricine ca sofer.

Acest sofer talentat a fost descoperit de un tanar care a avut nevoie de un taxi in miez de noapte si care a fost suficient de perspicace cat sa scoata telefonul din buzunar si sa il filmeze in timp ce canta unul dintre cele mai cunoscute hit-uri ale lui Michael, Billy Jean.

Dincolo de faptul ca timbrul lui si vocea seamana atat de bine cu a Regelui, soferul din Brazilia se pricepe de minune si la beatbox, el cantand nu numai partea vocala a hit-ului, ci si linia melodica.

Filmuletul postat pe Facebook a facut milioane de like-uri si share-uri, iar soferul de taxi a devenit peste noapte o adevarata senzatie pe internet.

Spune si tu! Ce parere ai despre felul in care canta? Ti-ar placea sa descoperi si tu un astfel de talent in taxi-ul tau?

related posts

Modifică setările cookies