Toti spun ca urmeaza sa divorteze. Cum au fost surprinsi Beyonce si Jay-Z in urma cu putin timp


Par cuplul perfect si multi cred ca au o casnicie perfecta. Din cand in cand insa, in presa apar zvonuri potrivit carora Jay-Z nu ar fi tocmai cel mai fidel partener. Care este, deci, adevarul? Domnul si doamna Carter au lasat gesturile sa vorbeasca in locul lor.


Sunt impreuna de 12 ani, perioada in care Beyonce nu a incetat sa-si laude sotul si sa sustina ca a fost cel mai mare sprijin din viata ei. In ultimele luni insa, a aparut in presa o alta fateta a acestei masti perfecte pe care o poarta cei doi artisti.

VEZI TOATE IMAGINILE AICI.

Multi au spus ca de la evenimentul violent de la MET Gala, unde Solange Knowles a fost surprinsa atacandu-l pe Jay-Z, casnicia a inceput sa se deterioreze, motivul fiind ca artistul ar fi inselat-o pe Beyonce. S-a scris despre un viitor divort, chiar, care are la baza acest pas gresit facut de rapper. 

Pentru a pune capat zvonurilor, domnul si doamna Carter au inceput sa se lase surprinsi insa in ipostaze tandre la evenimente mondene, iar, mai nou, sa se lase chiar fotografiati intr-una din vacantele binemeritate pe care si le-au luat dupa turneul national care a facut furori in State.

Jay-Z si Beyonce sunt acum in Portofino, unde atrag toate privirile datorita look-ului lor excentric, dar si al gesturilor pe care le fac. Cei doi soti vor, pare-se, sa le arate tuturor ca nu divorteaza si ca relatia lor merge mai bine ca oricand. Sa fie cu adevarat asa?

FULLSCREEN
Toti spun ca urmeaza sa divorteze. Cum au fost surprinsi Beyonce si Jay-Z in urma cu putin timp
  • /

related posts

Modifică setările cookies