Toti stiu ca a cerut-o in casatorie, dar nimeni nu stie adevarul. Motivul lui Johnny Depp s-a aflat acum


Probabil ca nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca Johnny Depp a cerut-o in casatorie pe actrita Amber Heard, cea pentru care a parasit-o pe Vanessa Paradis, mama copiilor lui. Un mister este insa motivatia actorului de a face acest gest.


La 50 de ani, actorul Johnny Depp a luat decizia de a face un pas pe care nu a simtit nevoia sa-l faca timp de 14 ani, cat a durat relatia cu Vanessa Paradis: aceea de a o cere de nevasta. La vremea respectiva, cei doi isi motivau relatia lipsita de angajamente oficiale spunand ca nu au nevoie de acte pentru a se iubi. Cand a venit vorba de mai tanara Amber insa, necesitatea unui astfel de act a devenit imperioasa, se pare.

Ce l-a determinat deci pe actor sa o ceara in casatorie dupa un an de relatie? Faptul ca aceasta ar fi sufletul lui pereche, se pare. "E perechea perfecta pentru el si felul lui de a fi. Are un spirit liber", a spus o sursa din anturajul actorului, care sustine ca Heard este pasionata de arme, conduce masini puternice si colectioneaza carti, lucruri care il atrag si pe Depp.

Aceeasi sursa spune ca atractia si chimia dintre cei doi a fost inevitabila inca din 2011, cand au jucat impreuna in "The Rum Diaries" si ca Heard, care avea la vremea respectiva o relatie cu o femeie, a simtit imediat magnetismul emanat de Johnny.

"Nu poti decat sa ii adori talentul, pasiunea, forta cu care te atrage in genialitatea lui", spunea la vremea respectiva actrita cu 23 de ani mai tanara, care a recunoscut indirect relatia cu Depp anul trecut, cand a aparut cu el la turneul de promovare al filmului "Lone Ranger".

Se pare ca, desi este singura femeie care i-a rezistat lui Depp pana acum, Heard a acceptat in cele din urma sa-i fie sotie. Ramane de vazut insa cat va rezista relatia lor si daca vor ajunge sa isi faca legaminte de iubire. Tu ce crezi ca se va intampla?

related posts

Modifică setările cookies