Totul la vedere. J Lo, scandalos de sexy la American Music Awards. Iata tinutele care au fascinat pe toata lumea


Jennifer Lopez a fost gazda ceremoniei American Music Awards (AMA), ocazie cu care a schimbat 10 tinute diferite. A trecut de la eleganta totala la tinute aflate la limita decentei, in stilu-i caracteristic :) Rochia bleu a fost principala atractie a serii, lucru care nu este de mirare, avand in vedere ca ii lasa descoperita cea mai mare parte a corpului.


La 46 de ani, Jennifer Lopez are energia si sex appealul unei tinere de 20. Ca gazda a AMA, diva latino s-a intrecut pe sine insasi. Nu si-a dezamagit fanii, care au apreciat tinutele sale sexy. Rochia care a creat cea mai mare valva a fost cea bleu, creata de Charbel Zoe, in care artista pare acoperita de niste sfori :) Mai mult dezbracata decat imbracata, J Lo si-a lasat la vedere mare parte din posterior, abdomen si bust. 

Ramanem tot in zona tinutelor controversate si va prezentam inca o rochie in care Jennifer Lopez pare mai degraba goala :) Creata tot de Charbel Zoe, rochia argintie purtata de J Lo pe scena ii acopera doar partile esentiale. La prima vedere, pare purtata si fara lenjerie intima...

Si pentru ca era pacat sa se limiteze la doar doua tinute transparente, J Lo a mai ales inca una dintr-o colectie Zuhair Murad.

Dar preferata noastra este rochia de mai jos. Cantareata arata spectaculos in tinuta rosie ombre Michael Cinco, mulata in talie si supradimensionata in partea de jos.

Si salopeta galbena cu capa Michael Costello a aratat fabulos pe Jennifer Lopez.

In concluzie, J Lo a fost atat in topul celor mai bine imbracate vedete, dar si in cel al dezastrelor vestimentare :)

FULLSCREEN
Totul la vedere. J Lo, scandalos de sexy la American Music Awards. Iata tinutele care au fascinat pe toata lumea
  • /

related posts