Tragedia de la Boston a indoliat o intreaga natiune si a emotionat milioane de oameni din intreaga lume. Cum au reactionat vedetele cand au aflat ce s-a intamplat


In urma atacului terorist ce a avut loc in orasul Boston, intreaga America este deopotriva indurerata si cuprinsa de panica.


Atacurile din timpul maratonului au lasat o intreaga natiune in doliu, iar vedetele nu au ezitat sa isi arate sustinerea si au trimis mesaje pe retelele de socializare pentru victimele tragediei.

Joey McIntyre, membru al trupei New Kids On The Block chiar a participat la maraton si a trecut linia de sosire cu doar 5 minute inainte ca bomba sa explodeze: "A fost o explozie langa linia de sosire la 5 minute dupa ce am terminat cursa. Eu sunt ok, dar cred ca sunt multi raniti", a scris el pe Twitter, fiind unul dintre primii artisti care au reactionat la vestea violenta.

Chris Evans, care este din Boston, si-a aratat sustinerea fata de localnici si a scris pe contul de Twitter: "Ne rugam pentru toata lumea din Boston. Cutremurator…".

Alyssa Milano a recationat la randul sau la tragedie, la fel ca si Eva Longoria, Olivia Wilde si Larry King, care au mentionat ca se roaga pentru cei din oras.

Desi numarul exact al mortilor inca este necunoscut, una dintre victimele atacului a fost un baiat de doar 8 ani. Faptasul nu a fost descoperit de autoritati, iar intregul oras Boston este inchis, panica luand stapanire pe toti cetatenii.

Suntem si noi alaturi de victime si speram sa nu fim niciodata nevoiti sa trecem printr-o astfel de situatie de criza.

related posts