Tragedie in Anglia: una dintre asistenele de la spitalul unde s-a internat Kate a cazut victima unei farse telefonice si s-a sinucis


O sora medicala care lucra la spitalul unde a fost internata zilele trecute Ducesa de Cambridge a fost gasita moarta ieri dimineata, dupa ce a fost pacalita de doi DJ din Australia in cadrul unei farse telefonice.


Kate, care se pare ca este insarcinata in 2 luni, a fost internata de urgenta luni dimineata la spitalul King Edward VII, acuzand greturi matinale severe.

Miercuri dimineata, doi DJ australieni de la postul de radio 2DayFM, Michael Christian si Mel Greig, au sunat la spital, dandu-se drept Regina si Printul de Wales si au cerut sa fie pusi la curent in legatura cu starea Ducesei.

Mel, DJ-ita care s-a dat drept Regina, a cerut sa vorbeasca cu "nepoata mea, Catherine" si a convins-o pe asistenta Jacintha Saldanha, in varsta de 46 de ani, sa-i faca legatura cu una dintre asistentele personale ale Ducesei, care i-a oferit acesteia informatii confidentiale despre starea pacientei.

Aceasta bresa de securitate a fost una penibila pentru spital, care este institutia medicala preferata de familia regala a Marii Britanii.

Dupa incident, cei doi DJ s-au laudat pe Twitter, spunand ca este "cea mai usoara farsa" pe care au facut-o vreodata.

Desi oficialii spitalului spun ca nu au sanctionat-o, a doua zi dupa externarea Ducesei, Jacintha, asistenta care a cazut victima farsei si mama a doi copii, a fost gasita moarta in casa, medicinii declarand ca este vorba despre sinucidere, cel mai probabil.

"Cu mare tristete confirmam moartea tragica a unuia dintre angajatii nostri, Jacintha Saldanha. Jacintha a lucrat la Spitalul King Edward VII de mai bine de 4 ani. A fost o asistenta excelenta, respectata si populara in randul colegilor ei. Putem confirma ca Jacintha a fost recent victima unei farse telefonice care a vizat spitalul nostru. Spitalul a sustinut-o in aceste momente dificile.", a declarat un purtator de cuvant al institutiei, citat de Sky news.

La randul lor, Kate si William au declarat ca sunt "profund intristati" de moartea femeii.

"Altetele lor Regale au fost ingrijiti atat de minunat de toata lumea de la Spitalul Edward VII si transmit gandurile lor si rugaciunile catre familia, prietenii si colegei Jacinthei Saldhana in aceste momente triste", a declarat purtatorul de cuvant al Palatului St. James.

"Mai vrem sa mentionam ca Palatul nu s-a plans deloc spitalului in legatura cu incidentul. Din contra, ne-am oferit intreg sprijinul asistentelor implicate si personalului spitalului.", a mai declarat el.

Sefii postului de radio australian si-au exprimat si ei regretul fata de familia asistentei medicale decedate si au spus ca cei doi DJ sunt "foarte socati". DJ-ii au fost suspendati momentan de la emisiunea pe care o realizeaza si si-au sters conturile de Twitter in urma numeroaselor mesaje negative pe care le-au primit.

Spune si tu: crezi ca cei doi DJ sunt intr-adevar responsabili de moartea asistentei sau ca farsa a fost una nevinovata si femeia avea probleme psihice?


related posts

Modifică setările cookies