Transformare incredibila pentru actrita din "Valentina, grasuta mea frumoasa". Uite cum arata acum


In urma cu 10 ani, lumea telenovelelor a fost luata cu asalt de povestea unui nou personaj, care a reusit sa castige fani in randul tuturor categoriilor de varsta. "Valentina, mi gorda bella/Grasuta mea frumoasa" a punctat cifre record de audienta si a ramas in istoria serialelor de acest tip.


Telenovela produsa in Venezuela spunea povestea unei fete bogate ramase orfane care ajunge in grija rudelor ramase in viata la fel de instarite, dar care isi doresc si mai multi bani si planuiesc sa o ucida.

Valentina, o grasuta simpatica si buna la suflet se indragosteste de varul ei, Orestes, insa este nevoita sa plece de langa el crezand ca acesta a vrut sa o otraveasca.

Ea dispare in Spania si este supusa de medici unui regim sever cu scopul de a scapa de otrava acumulata in organismul ei. La finalul regimului, Valentina este supla si extrem de atragatoare si isi recapata increderea pentru a se intoarce la familia ei si a se razbuna pentru tot ce i s-a intamplat.

La fel ca in cazul telenvelei "Betty cea urata", si aici diferentele dintre eroina si actrita care a dat viata personajului sunt majore. Din punct de vedere fizic, Natalia Streignard arata de milioane si este recunoscuta chiar pentru faptul ca a castigat concursuri de frumusete inainte de a deveni actrita de telenovela.

Fanii serialului au putut sa descopere inca de atunci adevarata infatisare a actritei, care purta un costum,  insa multi au pierdut-o din vedere dupa incheierea filmarilor. Ea a mai jucat in cateva telenovele dupa "Grasuta mea frumoasa" si apoi a intrat intr-un con de umbra, ramanand insarcinata.

La 10 ani dupa incheierea filmarilor, Natalia este mamica unui baietel superb si spune ca are de luat o decizie grea legata de cariera sa, intrucat telenovelele ar tine-o prea mult timp departe de baietelul ei, Jaques.

Se zvoneste insa ca e posibil sa ramana in televiziune ca prezentatoare, veste care i-a incantat pe fanii care au urmarit-o cu sufletul la gura.

related posts

Modifică setările cookies