Transformare spectaculoasa! Cum arata in realitate actorul care joaca rolul noului Joker in "Suicide Squad"


Cand vine vorba de transformari radicale, Jared Leto e maestru. In trecut, s-a infometat atat de mult pentru rolul de Oscar din "Dallas Buyers Club" incat i s-au micsorat organele. Pentru un alt rol s-a ingrasat 30 de kilograme. Ce a facut pentru Joker? Iti spunem noi.


Pentru a se transforma intr-unul din cele mai cunoscute personaje negative, Jared Leto a renuntat la parul superb, vopsit in stil "ombre", si-a ras barba si sprancenele si si-a vopsit suvitele verzi. Din imagini, Jokerul lui se apropie foarte mult de look-ul din benzile desenate clasice si e posibil ca abordarea rolului sau sa fie apropiata de acestea, in care antagonistul este maestrul farselor morbide, are trucuri prin care isi anihileaza inamicii si este infricosator.

Cu grilaj auriu pe dinti, multiple tatuaje si costume atent alese, personajul este complet dferit de cel interpretat de regretatul Heath Ledger, lucru pe care Leto si l-a propus. El a spus chiar ca isi doreste sa dea viata unui Joker care nu a mai fost jucat pana acum de niciun alt actor.

Solistul trupei rock Thirty Seconds to Mars a si vorbit despre cum l-a afectat interpretarea Jokerului: "A fost o perioada in care m-am detasat de tot ce era in jurul meu. M-am pierdut cat am putut de mult in aceasta interpretare. Dar a fost o experienta unica si nu mi-o puteam imagina altfel. A fost distractiv sa joc toate acele jocuri psihologice. Dar si dureros, e ca si cum ti-ai sapa singura groapa", a marturisit actorul conform Variety. 

Actorul a dat dovada de curaj cand a acceptat rolul, dupa ce a mai fost interpretat de Jack Nicholson si Heath Ledger, interpretari memorabile, extrem de apreciate de critici si public. Pentru "Suicide Squad insa", Jokerul e altfel decat pana acum si ramane sa vedem daca Leto s-a ridicat la inaltimea asteptarilor.

"Suicide Squad" urmareste povestile eroilor negativi incarcerati din universul DC Comics, carora li se ofera o sansa de a iesi mai repede din inchisoare daca accepta sa participe la misiuni secrete guvernamentale. Insa, sansele lor de a supravietui din misiune sunt extrem de mici. Regia si scenariul ii apartin lui David Ayer, cunoscut pana acum pentru filme ca "Fury", "Sabotage", "End of Watch" sau "Street Kings".

FULLSCREEN
Tranformare spectaculoasa! Cum arata in realitate actorul care joaca rolul noului Joker in "Suicide Squad"
  • /

related posts

Modifică setările cookies