Transformare spectaculoasa pentru blonda din bratele lui Justin Bieber. Cum arata in urma cu patru ani


Dupa o perioada in care au oferit indicii ca ar fi impreuna, insa nu au confirmat acest lucru, Justin Bieber a publicat a fotografie pe contul de Instagram in care apare sarutandu-se cu Hailey Baldwin, incetand sa se mai ascunda. 


Un sarut pasional al celor doi a fost imortalizat si publicat pe Instagram, de unde presa l-a preluat si l-a distribuit in toate publicatiile mondene.

Justin si Hailey si-au petrecut sfarsitul de an in insorita insula St. Barts, preferata vedetelor de la Hollywood cand vine vorba de escapade si vacante. Apoi, s-au retras in sanul familiilor lor si au "documentat" aceasta perioada de respiro cu ajutorul conturilor de Instagram.

 

Hailey made me get corn rows like an absolute douche bag, these will be off tomorrow trust me Danny

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Relatia celor doi, care sunt prieteni foarte buni de mai multi ani, pare sa fie una destul de serioasa, tinand cont ca starul de 21 de ani a facut cunostiinta si cu familia tinerei, fapt confirmat si prin intermediul unor fotografii publicate pe retelele de socializare.

Hailey este model si face parte din cercul de prieteni ai lui Kendall Jenner. Blonda cu trup perfect si-a dorit pana nu demult sa devina dansatoare profesionista, insa vazand ca nu se poate lauda decat cu o aparitie in videoclipul unei trupe din Statele Unite, s-a reorientat catre o cariera in moda.

 

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Daca acum face senzatie datorita felului in care arata, in urma cu 3-4 ani tanara nu avea nimic de a face cu imaginea sexy cu care se promoveaza acum. 

related posts

Modifică setările cookies