Transformare uimitoare pentru Tia Dalma. Cum arata vrajitoarea din Piratii din Caraibe fara machiaj si efecte speciale


Inainte sa fie fata Bond sau sotia omului care a schimbat lumea in "Mandela: Long Walk to Freedom", Naomie Harris a aparut in seria "Piratii din Caraibe", unde a jucat-o pe vrajitoarea Tia Dalma.


Naomie Harris a avut roluri principale in "28 Days Later", "Miami Vice" si doua dintre aventurile cu "Piratii din Caraibe": "Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest" si "Pirates of the Caribbean: At World's End". Machiata, costumata si supusa efectelor speciale, actrita era de nerecunoscut pentru cei interesati de cariera ei.

La scurt timp de la aparitia alaturi de Johnny Depp, cariera ei a avut o ascensiune fulminanta si a culminat cu un rol in filemele "James Bond" si "Mandela: Long Way to Freedom". Pentru ea, mai ales contractul cu filmele cu spioni a fost o surpriza: "Niciodata nu am crezut ca voi ajunge o Fata Bond. Si cu siguranta nu am sperat ca o voi face la 35 de ani. Nu credeam ca voi avea acesta sansa, insa acum ma bucur de ea", spunea Harris atunci.

Cu origini jamaicane, Naomie Harris a fost crescuta intr-un apartament modest de o mama singura, scenarista de profesie, si a dezvaluit intr-un interviu pentru tabloidul The Sun ca nu a visat niciodata sa calatoreasca in jurul lumii in locuri pline de stralucire ca cele din Turcia, China sau SUA, unde s-a filmat Skyfall.

Naomie Harris a povestit ca a mers la facultate pentru ca nu a vrut sa fie considerata "o actrita prostuta" si si-a dorit ca oamenii sa o respecte. 

Iata cum arata fara straturile de machiaj, costume si efectele speciale una dintre cele mai frumoase negrese din Cetatea Filmului:


related posts

Modifică setările cookies