Transformare remarcabila pentru sora Cecilia din Ingerasul. Cum arata acum actrita din celebra telenovela


Sora Cecilia sau Ceci era maicuta cuminte si buna de la internatul in care Luciano o inscrisese pe fetita lui, Dulce Maria. Blanda si mereu cu ochii pe fetita, tanara a devenit mama ei in cele din urma si s-a casatorit cu vaduvul indurerat.


Toti cei care au urmarit telenovela "Ingerasul" isi amintesc iubirea pe care i-o purta Dulce Maria invatatoarei ei, sora Cecilia. Initial maicuta in devenire, Ceci isi da seama ca s-a indragostit nebuneste de Luciano si ca nu isi poate dedica tot restul vietii Domnului.

Ti-o mai amintesti pe Ruslana, castigatoarea Eurovisionului din 2004? Vezi cum arata acum, la 40 de ani - FOTO

Astfel, ea renunta la straiele bisericesti si il cucereste prin bunatate si candoare pe milionar, care o ia de sotie si o transforma in mama lui Dulce Maria si a propriilor lor copii.

Cea care a dat viata personajului atat de indragit a fost frumoasa Lisette Morelos, o actrita de origine mexicana care si-a inceput cariera in showbiz la varsta de 17 ani. Ulterior, ea a fost descoperita de producatorii Esmas si aleasa pentru rolul din "Ingerasul", care i-a adus faima internationala.

Odata facuta inteleasa intentia ei de a primi si roluri mai complexe, Lisette a semnat contracte pentru proiecte populare in Mexic precum Angel Rebelde, Alma Indomable, Nina de mi Corazon, Aurora, Infames sau La patrona.

Pentru personajele sale, Lisette s-a facut bruneta, s-a tuns scurt si a aratat ca e dispusa la orice sacrificiu pentru a-si demonstra talentul. Acum are 38 de ani si poate fi urmarita de mexicani in productia Un camino hacia el destino, urmand ca in viitor sa apara in  Azul violeta.

 

Ce zici de felul in care arata? Iti place ca a devenit mai rebela si si-a schimbat stilul?

related posts

Modifică setările cookies