Transformarea Andei Adam: astazi este fashionista premiata, in trecut era fata de cartier. O mai recunosti in aceste imagini de acum 12 ani?


Cantareata a primit numai laude pentru aparitiile vestimentare din ultimele luni, cand a reusit sa fie sexy, dar stylish in acelasi timp. Lucrurile nu au stat intotdeauna la fel de bine pentru ea la acest capitol.


Artista a fost premiata saptamana aceasta, in cadrul galei Romanian Fashion Awards, cu premiul “Cea mai fashion vedeta feminina din Romania”.

Este pentru prima data cand Anda a castigat un premiu la categoria stiling, aceasta fiind o recunoastere a stilului sexy, dar stilat pe care l-a adoptat in ultima vreme.

Moda exagerata pentru copii. 7 trenduri care ar trebui sa dispara definitiv din garderoba micutului tau

“Ma simt onorata sa primesc acest premiu care vine sa rasplateasca eforturile mele si ale echipei cu care lucrez pentru ca orice aparitie scenica sa fie inedita, eleganta si sa imi surprinda fanii. Imaginea este foarte importanta pentru un artist si se completeaza de minune cu muzica si dansul. Moda reprezinta cel mai placut viciu. Este costisitor, dar merita", a declarat Anda Adam pe scena Romanian Fashion Awards.

Cantareata a parcurs un drum lung de la imaginea pe care o avea acum 12 ani, in 2000. 

Este periculos sau nu sa ne vopsim parul in timpul sarcinii?

Pe atunci, Anda isi vopsea parul brunet inchis, culoare care o imbatranea si avea un stil vestimentar sportiv spre neglijent, fiind mereu fotografiata in treninguri sau tinute lejere.

La fel ca si "Jenny from the Block", Anda era pe atunci adepta bijuteriilor masive de aur (cercei rotunzi uriasi, coliere, inele, multe bratari) si isi purta unghiile foarte lungi.

Spune si tu: ce parere ai despre transformarea vedetei din ultimii 12 ani?

related posts

Modifică setările cookies