Transformarea extraordinara pe care a suferit-o Melissa McCarthy. Cat de mult a slabit si cum arata acum


Melissa McCarthy a participat la emisiunea lui Jimmy Kimmel, ocazie cu care le-a aratat admiratorilor cat de mult a slabit si in ce forma extraordinara se afla.


Imbracata intr-o pereche de jeani skinny, o bluza si un pulover din colectia Melissa McCarthy, actrita de 45 de ani a impresionat cu transformarea pe care a suferit-o in ultimele luni, slabirea fiind cu adevarat impresionanta. 

"Am slabit peste 20 de kg datorita unei diete bogata in proteine si a absentei carbohidratilor, dar si cu ajutorul familiei", a declarat actrita care si-a propus sa lupta impotriva standardelor de frumusete de la Hollywood si sa promoveze si alte tipuri de siluete pe mariel ecrane.

"Melissa stie ca fanii o iubesc asa cum este, deci nu este obsedata de diete. Doar isi doreste sa se simta bine. A realizat ca va avea probleme mari de sanatate si isi doreste sa reprezinte un bun exemplu pentru copii", a explicat o sursa pentru Star.

Melissa McCarthy este casatorita cu actorul Ben Falcone din 2005, acestia avand impreuna doua fete, pe Georgette (cinci ani) si pe Vivian (opt ani).

related posts

Modifică setările cookies