Transformarea incredibila a unuia dintre cei mai iubiti actori. Cum s-a schimbat din sex-simbol intr-o epava


Candva era unul dintre cei mai ravniti actori europeni si zeci de mii de femei suspinau de fiecare data cand il vedeau pe marile ecrane. Odata cu trecerea timpului insa, aspectul lui a suferit modificari considerabile.


Actorul Gerard Depardieu si-a ingrijorat fanii dupa ce imagini cu el aterizand in aeroportul din Roma au fost publicate pe internet.

Prabusit intr-un scaun cu rotile, supraponderal si dand semne ca nu reuseste sa se ridice din fotoliul rulant fara asistenta, Gerard Depardieu a parut complet neajutorat dupa ce a aterizat pe aeroportul din capitala Italiei in urma cu putin timp.

La varsta de 63 de ani, celebrul actor francez a renuntat la cetatenia lui in semn de revolta fata de taxele mari pe care guvernul din tara natala le-a impus locuitorilor. Oamenii sunt mai ingrijorati insa de starea lui de sanatate, care pare sa se deterioreze din ce in ce mai mult.

Jurnalistii nu au aflat inca daca Depardieu este bolnav, insa stiu sigur ca actorul se va muta definitiv in Belgia, el simtindu-se extrem de jignit de faptul ca cetatenii francezi nu sunt respectati in tara lor.

"Nu sunt nici demn de mila, nici de admiratie. Refuz sa fiu numit patetic", a spus actorul intr-o scrisoare furioasa publicata intr-un celebru cotidian francez.

Iti amintesti de perioada de glorie a lui Depardieu, cand juca in filme ca Going Places sau Jean de Florette? Cum ti se pare transformarea lui?

  • Transformarea incredibila a unuia dintre cei mai iubiti actori. Cum s-a schimbat din sex-simbol intr-o epava

related posts

Modifică setările cookies