Transformarea spectaculoasa a "tocilarului" de la Hollywood. Cum arata John Krasinski bronzat si cu patratele


John Krasinski e cunoscut de cativa ani buni la Hollywood, insa nu a fost niciodata considerat un tip sexy. Pana de curand! Actorul a fost nevoit sa-si remodeleze corpul pentru un rol, iar transformarea prin care a trecut e spectaculoasa!


Pentru a da viata unui agent CIA in filmul "13 Hours", starul a pus 11 kilogarme de muschi pe el, schimbandu-si radical look-ul din cel al unui comediant obisnuit, in al unui star de filme de actiune in adevaratul sens al cuvantului. John spune ca noul corp nu doar ca i-a dat mai multa incredere in el, ci i-a si schimbat viata amoroasa.

John Krasinski e casatorit cu actrita Emily Blunt si spune ca se simte mai viril de cand are muschi: "Da, clar viata mea sexuala e mai buna. Sunt egoist, dar simt ca arat mai bine, iar asta imi da incredere", a spus starul intr-un interviu.

Intrebat ce parere are sotia lui despre aceasta transformare, el a spus ca nu e genul care sa tina cont atat de mult de aspectul fizic, dar ca nici nu il da jos din pat, acum ca are patratele.

FULLSCREEN
Transformarea spectaculoasa a "tocilarului" de la Hollywood. Cum arata Chris Pratt bronzat si cu patratele
  • /

related posts