Tratata ca o regina. Ce cadouri extravagante a primit J Lo de-a lungul timpului de la barbatii din viata ei


Sunt impreuna doar de cateva saptamani, insa Drake, fostul iubit al Rihannei, pare mai indragostit ca niciodata de Jennifer Lopez. Chiar daca intre ei este o diferenta de 17 ani, acest lucru nu pare sa ii deranjeze deloc, mai ales ca diva latino este obisnuita cu iubitii mult mai tineri. 

 


Presa internationala scrie ca Jennifer Lopez este deja rasfatata cu daruri extravagante si extrem de scumpe de actualul sau iubit. Drake i-a facut cadou un colier din platina si diamante, in valoare de 100.000 de dolari. Insa el nu este nici primul si probabil nu va fi nici ultimul barbat care sa o copleseasca pe J Lo cu daruri.

Fostul ei iubit, Casper Smart, i-a oferit bijuterii vintage cu ocazia zilei ei de nastere, in 2013. Potrivit E!News, Casper a cmparat doua piese unicat de la un magazin celebru din Los Angeles: o bratara din anii '70 din aur galben si diamante si un inel cu diamante din anii '40.

Si Ben Affleck a fost generos cu J Lo pe vremea cand forma un cuplu. Actorul i-a oferit un fabulos inel de logodna de 2.5 milioane de dolari, din aur roz de 6.1 karate si diamante. In plus, i-a mai oferit si un Phantom Rolls Royce in valoare de 400.000$ si inca un inel de 400.000 de dolari.


related posts

Modifică setările cookies