Traumatizata dupa jaful din Paris, Kim Kardashian a facut anuntul. Ce le-a spus fanilor ei


Dupa ce a fost imobilizata si furata in Paris, Kim Kardashian a decis sa faca o serie de schimbari in viata ei. Vedeta de reality show a facut anuntul in urma cu putin timp.


Daca in mod normal isi sarbatoreste ziua de nastere in Las Vegas, anul acesta, Kim Kardashian a decis sa-si anuleze petrecerea de 36 de ani. Traumatizata de ce a patit in Paris, vedeta de reality show face chiar sedinte de terapie pentru a trece mai usor peste momentele in care a fost amenintata cu pistolul.

Pentru a se simti in siguranta, Kim este mereu pazita si insotita de garzi de corp, iar surse din anturajul vedetei sustin ca aceasta nu suporta sa stea singura, de teama ca experienta din Paris s-ar putea repeta: "Are flashback-uri si nu doarme bine. Surorile si mama ei o tin sub supraveghere in permanenta. La fel si Kanye".

Potrivit publicatiilor mondene de peste ocean, Kim Kardashian are semnat un contract cu TAO, clubul din Las Vegas in care isi face ziua de nastere in fiecare an. Pentru patru aparitii anuale acolo, ea primeste 1 milion de dolari. De data aceasta insa, ea va spune "pas" aparitiei de ziua ei si va amana pentru o alta data, ca sa nu incalce contractul pe care l-a semnat deja.

Va amintim ca in timpul Saptamanii Modei de la Paris, Kim a fost amenintata cu arma si jefuita de doi barbati inarmati, in hotelul sau. Hotii au lasat-o fara bijuterii in valoare de 11 milioane de dolari: au furat o cutie in care se regaseau obiecte prestioase in valoare de 6.7 milioane si un inel care costa 4.5. 

related posts

Modifică setările cookies