Trecerea timpului se vede? Cum arata chipul Brendei din "Beverly Hills 90210" la 15 ani de la terminarea serialului


Shannen Doherty a facut furori in serialul Beverly Hills cu rolul Brendei. Daca ai 20 si ceva sau 30 si ceva de ani, ai crescut, probabil, urmarind-o in "Charmed", "90210" sau "Heathers".


Shannen Doherty nu a reusit sa isi revina dupa ce a parasit proiectul care a facut-o celebra - Beverly Hills 90210. Sansa ei de a avea din nou succes s-a numit "Charmed", serialul care a readus-o in atentia publicului. Insa firea ei conflictuala i-a facut pe producatorii showului sa o concedieze.

In varsta de 43 de ani, ea a tot incercat sa revina in atentia publicului, fara succes insa. A reusit insa sa ii atraga pe paparazzi si sa se transforme intr-o tinta pentru ei. Atrasi de cum si-a pus timpul amprenta asupra ei, angajatii publicatiilor mondene au inceput sa o urmareasca si sa imprastie in toata presa imagini cu ea.

Shannen Doherty si-a surprins, de exemplu, fanii cu un look extrem de imbatranit. Desi nu are decat 43 de ani, interpreta Brendei din "Beverly Hills 90210" are fata plina de riduri.

Probabil ca insuccesul, anii care trec si nu iarta pe nimeni, dar si boala incurabila de care sufera au afectat-o pe vedeta mai mult decat ar fi crezut chiar ea.

Starul din "Beverly Hills"a recunoscut in 1999 ca sufera boala autoimuna Crohn, care cauzeaza o inflamare a tractului intestinal. Printre simptomele afectiunii, care deocamdata e incurabila, se manifesta crampe abdominale severe si diaree.

Pentru a o vedea si a va spune parerea despre felul in care arata acum, analizati imagiena de mai jos:

FULLSCREEN
Trecerea timpului se vede? Cum arata chipul Brendei din "Beverly Hills 90210" la 15 ani de la terminarea serialului
  • /

related posts