Trei vedete care ne-au dezamagit in 2011


Kim Kardashian - divort dupa 72 de zile de casnicie. Ashton Kutcher - a inselat si si-a distrus casnicia cu Demi Moore. Kelly Osbourne - s-a pus rau cu toata lumea.


Kim Kardashian

Aproape ca ne devenise chiar simpatica...si atunci cand a anuntat vestea-soc: la numai 72 de zile de la casatorie a anuntat ca divorteaza! Dupa ce a facut mare tam tam in legatura cu nunta, a imbracat trei rochii de mireasa, a castigat milioane din drepturi de televizare si si-a facut foarte multa publicitate, Kim a aruncat bomba - casnicia ei se destrama! Serios?! Dupa numai 72 de zile?! Nu e ca si cum ne-am fi asteptat ca cei doi sa ramana impreuna "pana la adanci si batranete", dar sa nu reziste nici macar jumatate de an?

"Dupa ce am analizat situatia cu multa grija, am luat decizia de a pune capat casniciei mele. Sper ca toata lumea va intelege ca aceasta nu a fost o decizie usoara. Am sperat ca mariajul meu va dura pentru totdeauna, dar, uneori, lucrurile nu se intâmpla asa cum ai planuit. Am ramas prieteni si fiecare ii doreste celuilalt sa aiba parte de tot ce e mai bun in lume", a declarat starleta intr-un comunicat.

Potrivit documentelor oficiale inaintate la tribunal, Kim Kardashian a solicitat judecatorului ca bijuteriile si alte obiecte personale, precum cerceii de dinainte de nunta si cei purtati in timpul nuntii, sa fie considerate drept bunuri ce fac parte din averea ei personala, nu din averea comuna a cuplului. Acelasi document certifica faptul ca cei doi soti au semnat in prealabil un contract prenuptial.

Kim Kardashian si Kris Humprhies s-au casatorit pe 20 august in sudul Californiei, in cadrul unei ceremonii spectaculoase, al carei cost de organizare a fost de circa 10 milioane de dolari, dupa o relatie de noua luni. Peste trei milioane de telespectatori americani au urmarit reportajul TV "Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian event" difuzat in doua parti.

Multi au ramas la parerea ca nunta nu a fost decat...un aranjament.

Ashton Kutcher

Toata lumea ii admira pe Ashton si pe Demi pentru faptul ca, in ciuda marii diferente de varsta, formau un cuplu superb. Asta pana cand Ashton a calcat stramb, a umilit-o pe Demi si si-a pus casnicia in pericol. In prezent, urmeaza sa se pronunte divortul.

Sara Leal o cheama pe femeia cu care Ashton si-a inselat sotia si are 23 de ani...cu 26 de ani mai tanara decat Demi Moore. Tanara a a marturisit presei ca a petrecut un week-end intim in compania noului star din Two and a half men, dupa o noapte de betie crunta.

"Voi pretui intotdeauna timpul petrecut cu Demi. Casatoria este unul din cele mai dificile lucruri din lume si, din pacate, cateodata esueaza", a declarat el pe Twitter.

Declaratia lui vine ca replica la ce a zis Demi  in presa: "Ca femeie, mama si sotie, exista anumite valori si juraminte pe care le-am respectat cu sfintenie. In spiritul lor, am ales sa merg mai departe cu viata mea".

Cu alte cuvinte, Demi s-a satura intr-un sfarsit de infidelitatile lui Ashton si a decis ca e mai bine sa se respecte pe ea decat sa respecte relatia lor.

Kelly Osbourne

Intelegem ca a acumulat multa frustrare din perioada in care era mai durdulie, insa razbunarea nu este cea mai intelepta metoda de a le raspunde celor care te-au criticat de-a lungul timpului. Odata ajunsa slaba si frumoasa, Kelly a inceput sa isi atace toti dusmanii. Prima pe lista: cea mai mare rivala, Christina Aguilera.

In cadrul unui show tv, in care Kelly analizeaza tinutele vedetelor, Kelly a avut un comentariu rautacios la adresa Christinei: "Poate ca devine o vaca grasa (termenul folosit de Kelly a fost mai exact "fat bitch"), asa cum i-a fost dat intotdeauna sa fie. A fost atat de rea cu mine! Ani la rand nu m-a scot din gasana! Ghici ce? Acum si tu esti o grasana!", a spus Kelly.

Razboiul dintre Kelly Osbourne si Christina Aguilera dateaza de ani buni. In 2003, la MTV European Music Awards, postul tv a difuzat un filmulet comic in care Aguilera arunca cu sageti la o tinta unde era lipit chipul lui Kelly. Cand a urcat pe scena, Aguilera a ras de felul in care Kelly era imbracata, spunand: "Nu mi-am dat seama ca e inca Halloween-ul!"

Nu s-a multumit cu atat, ci s-a luat pana si Kate Middleton, care...nu-i gresise cu nimic. Fiica lui Ozzy crede ca o ducesa de rangul lui Kate nu ar trebui sa poarte de doua ori aceeasi rochie, la avenimente importante.""Imi pare rau, dar daca eu as fi in locul ei si as avea un asemenea "job", nu as purta aceeasi haina de doua ori. La naiba, daca tot o sa fiu "regina" Angliei pot si eu sa imi permit sa port o rochie o singura data...daca tot renunt la restul vietii mele, la orice urma de intimitate...macar sa am si eu o rochie noua in fiecare zi", a spus Kelly Osbourne in emisiunea lui Jay Leno.

  • Trei vedete care ne-au dezamagit in 2011

related posts

Modifică setările cookies