Turcii de la maNga- senzatia Eurovisionului! Ti-a placut melodia lor? VIDEO!


Piesa “We Could Be the Same” a fost considerata de multi adevarata castigatoare a Eurovisionului, desi la final a ocupat locul 2. Inainte de concurs, maNga fost in Romania sa isi promoveze piesa, iar la Mtv European Awards au cunoscut-o personal si pe Inna. FOTO!
 


maNga s-a infiintat in 2001, iar trei ani mai tarziu a dat lovitura cu albumul lor de debut, vandut in sute de mii de exemplare. maNga este una dintre cele mai de succes trupe din Turcia, dar si din Europa. Anul trecut, maNga a castigat “Best European Act” la premiile MTV, acolo unde componentii trupei nu au ratat sansa sa se fotografieze alaturi de castigatoarea Romaniei, Inna.

Turcii au impresionat prin piesa cu care au “indraznit” sa concureze  la Eurovision, considerata in afara “tiparului” acestui gen de concurs. Cu toate astea, maNga a strans 170 de puncte si s-a calsat in final pe locul 2, in spatele nemtoaicei Lena (246 de puncte).

"We could be the same" a fost si preferata reprezentantei Romaniei, Paula Seling, care i-a cunoscut pe turcii de la maNga cand au fost in Romania sa isi promoveze piesa.

Tie cine ti-a placut cel mai mult de la Eurovision? Merita Germania sa castige? Piesa Romaniei merita mai mult de locul 3? Intra pe forum ca sa iti exprimi parerea. CLICK AICI.

Urmareste mai jos si videoclipul pieseiWe could be the same”.
 

related posts

Modifică setările cookies