"Tyrion Lannister", de nerecunoscut. Ce schimbare radicala de look si-a facut simpaticul actor Peter Dinklage


Toata lumea il stie ca "Tyrion Lannister" din Game of Thrones, insa Peter Dinklage are o multime de aparitii in filme si seriale de succes. In prezent, simpaticul actor si-a facut o schimbare radicala de look, pe care presa o pune pe seama noului sau film.


Peter Dinklage lucreaza in prezent la proiectul "Avengers Infinity War" si cel mai probabil pentru acest rol s-a vopsi...roscat. Actorul a fost surprins de paparazzii chiar in momentul in care avea loc transformarea. 

 

Oh boy... is this it? For THAT movie? Geez your hair, Pete... #peterdinklage

O fotografie postată de Hani Fitriani (@wildhoneyfitri) pe


Castigator al Premiilor Emmy si Golden Globes pentru rolul Tyron Lannister, Dinklage are in palmares si alte aparitii in productii importante. Actorul a fost cuprins de nostalgie de curand si a postat o imagine pe pagina sa de Instagram din Cronicile din Narnia, film in care a interpretat rolul Trumpkin.

 

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)

O fotografie postată de Peter Dinklage (@peterdinklage) pe

 

Who misses these three together?

O fotografie postată de Peter Dinklage (@peterdinklage) pe

Cu toate ca sufera de nanism si are doar 1,35 m, vedeta de 47 de ani se mandreste cu o familie superba, acesta fiind casatorit cu Erica Schmidt, care i-a daruit o fetita in anul 2011. Cei trei formeaza una dintre cele mai simpatice familii de la Hollywood.

Starul si-a inceput cariera la inceputul anilor '90, cand a facut parte din distributia mai multor piese de teatru. Succesul a inceput sa il cunoasca in 2003, cand a jucat in filmul "Living in Oblivion", despre viata unui actor care din cauza faptului ca este pitic, primeste doar anumite roluri.

Odata cu aceasta productie a urmat Death at a Funeral, Penelope, Life as we know it, insa niciunul dintre rolurile jucate pana in 2011 nu s-a ridicat la nivelul celui din Game of Thrones.

related posts

Modifică setările cookies