Uite cat de dragut este fiul lui Anahi! Cum arata micutul care a implinit 1 an


Una dintre cele mai iubite actrite de telenovela, Anahi este in al noulea cer de cand a devenit mamica. 

Tag-uri: #Anahi

Anahi, cunoscuta publicul din Romania din telenovela "Rebelde", are un baietel superb, de care este tare mandra. In urma cu acteva zile, micutul a implinit 1 an, iar parintii i-au organizat o mica petrecere in familie.  
 

 

FELIZ CUMPLEAÑOS 1 MI BEBÉ !!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ TE AMAMOS CON TODO EL CORAZÓN !!!!!!! Dios te bendice mi amor. ❤️ ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

O postare distribuită de Anahi (@anahi) pe


Fosta membra a trupei RBD a declarat dupa nasterea fiului ei ca prioritatile ei sunt altele: sotul ei, guvernatorul Manuel Velasco si bebelusul nou nascut.  "Acum, cand il am pe Manuel in bratele mele, stiu ca nu vreau sa-l parasesc pentru nimic in lume. Nu stiu daca voi mai reveni vreodata in lumea artea" , a declarat Anahi pentru publicatia La Botana.
 

 

Feliz navidad !! ❤️

O postare distribuită de Anahi (@anahi) pe

 

Papá papá ???? @velascom_ ❤️

O postare distribuită de Anahi (@anahi) pe

 

 

❤️ sabrán cuánto los amo ? ...

O postare distribuită de Anahi (@anahi) pe


Anahi Giovanna Puente Portilla, cunoscuta ca Anahí, s-a nascut pe 14 mai 1983 in Mexic. Si-a inceput cariera in televiziune inca de la varsta de 2 ani si a devenit cunoscuta in 2001, pentru rolul Giovannei Luna din telenovela "Primer Amor".  In 2004, Anahi a jucat in serialul "Rebelde", unde a interpretat-o pe Mia. Actrita s-a casatorit in 2015 cu Manuel Velasco Coello, un cunoscut politician din Mexic, guvernator al statului Chiapas. 
 

 

❤️

O postare distribuită de Anahi (@anahi) pe

 

related posts

Modifică setările cookies