Cum aratau fetele de la Cheeky Girls in urma cu 9 ani


La doar un an de la lansarea pe piata a hit-ului "Cheeky Song", gemenele Gabriela si Monica Irimia se intoarceau in tara pentru a vorbi despre succesul international de care se bucurau in acea perioada. Mai putin dotate si "lucrate" decat in prezent, gemenele originare din Romania intruchipau perfect stilul vestimentar al anilor '90.


Invitati la emisiunea lui Teo, gemenele si Mircea Badea au pozat impreuna, chiar daca numai fetele par cu adevarat incantate de moment :) Este clar faptul ca la vremea respectiva inca nu se supusesera niciunei interventii chirurgicale, busturile apetisante pe care le etaleaza cu mandrie acum lipsind cu desavarsire la vremea respectiva.

10 lucruri despre gemeni pe care trebuie sa le stie orice parinte

Imbracate in doua topuri rosii usot transparante si pantaloni extrem de scurti, Cheeky au interpretat in premiera in Romania hit-ul "Cheeky Song", care le-a adus faima internationala.

La cativa ani dupa lansarea pe piata din Anglia, Gabriela si Monica si-au facut implant cu silicoane, si-au pus extensii si au participat la competita "Dansez pentru tine", pe care Monica a castigat-o chiar alaturi de Darius, pentru care se zvonea ca are sentimente aparte.

Incantate de talentul baiatului, Cheeky Girls l-au cooptat pe Darius in trupa lor si au vrut sa dea lovitura la Britain's Got Talent cu un numar de dans. Desi Simon Cowell, producatorul show-ului, nu le-a acceptat, Amanda si Pierce le-a dat o sansa, iar grupul a mers in etapa urmatoare.

Vizibil diferite de perioada in care au cunoscut succesul, Cheeky Girls erau niste gemene exagerat de slabe atunci cand s-au lansat pe piata.

Crezi ca fetele de la Cheeky Girls au gresit atunci cand au apelat la operatiile estetice? Aratau mai bine in urma cu 9 ani?

related posts

Modifică setările cookies