Uleiul de cocos, secretul frumusetii Mirandei Kerr, are vanzari record! Afla beneficiile lui!


Dupa ce Miranda Kerr a dezvaluit ca pielea ei fina si parul stralucitor se datoreaza uleiului de nuca de cocos, vanzarile la acest produs au crescut spectaculos in Marea Britanie. “Nu trece o zi fara sa consum acest ingredient minune”, a spus modelul.
 


Uleiul de nuca de cocos o ajuta pe Miranda Kerr sa isi pastreze frumusetea. “Consum cate patru linguri pe zi – il pun in mancarurile pe care le gatesc, in salate si chiar in ceaiul verde”, spune Miranda.

Spre deosebire de celelalte alimente bogate in grasimi saturate, considerate periculoase pentru organism, uleiul din nuca de cocos nu contine colesterol si are o structura chimica diferita de a celorlalte grasimi (de natura animala sau uleiuri gasite in comert).
 
Uleiul de nuca de cocos
este bogat in vitaminele A, C, D si E, avand proprietati antibacteriene/antivirale (fiind folosita si in cremele pentru picioare cu probleme).

Este excelent pentru piele si par. Poate fi folosit dupa dus pentru a hidrata pielea sau ca balsam pentru buzele uscate si crapate. De asemenea, este bun si pentru tratarea calcaielor cu probleme.

Uleiul de nuca de cocos poate fi folosit si pe post de masca de par. Este un remediu excelent si pentru folosirea dupa plaja, pentru ca reface epiderma.

 

FULLSCREEN
Uleiul de cocos, secretul frumusetii Mirandei Kerr, are vanzari record! Afla beneficiile lui!
  • /


related posts