Ultima aparitie a lui Lady Gaga pe strazile newyorkeze: dresuri negre transparente si cu o jacheta anii '80. Vezi cum a fost fotografiata vedeta


Desi ar putea fi considerata cea mai normala apartitie a vedetei, tinuta nu este ncidecum una comuna. Vedeta a purtat dresuri transparente, fara o rochie sau fusta pe deasupra.


Probabil ca Gaga a considerat ca nu este necesar sa imbrace ceva mai adecvat pe strada, aceasta indreptandu-se spre sala de repetitii, unde pune in scena cel mai nou spectacol al sau.

VEZI GALERIA FOTO AICI

Dresurile negre dar transparente au fost asortate cu o pereche de pantofi cu toc, o jacheta cu umeri lati stilul celor din anii '80 si o pereche de ochelari de soare, de culoare galbena.

Citeste si: 82 de nume de copii care vor deveni populare in urmatoarea perioada

Chiar si asa, vedeta a fost oprita de mai multi fani pe strada pentru a da autografe si pentru cateva fotografii.

Dupa repetitii, cantareata probabil ca a fost sfatuita sa isi puna o pereche de pantaloni, pentru ca la iesirea din sala de repetitii aceasta a optat pentru o pereche de pantaloni din piele.

Citeste si: La asta chiar nu se astepta nimeni. Justin Bieber si Selena Gomez vor deveni parinti in viitorul apropiat?

Cantareata este in plin scandal cu media si cativa colegi de breasla, dupa show-ul sustinut in cadrul festivalului SXSW, din Texas.

Demi Lovato a publicat un mesaj in cadrul contului sau de Twitter, declarandu-se dezamagita de gestul cantaretei.

"Trist... De parca nu avem destui oameni care promoveaza tulburarile de alimentatie. Nu e nici cool, nici artistic."

VEZI FOTOGRAFIILE AICI

FULLSCREEN
Ultima aparitie a lui Lady Gaga pe strazile newyorkeze: dresuri negre transparente si cu o jacheta anii '80. Vezi cum a aratat in cea mai normala tinuta a sa de pana acum  
  • /

related posts