Ultima sedinta foto a lui Marilyn Monroe.Cat de frumoasa si sexy era cu doar trei saptmani inainte de moartea sa tragica


Marilyn Monroe avea o frumusete speciala, care le-a fascinat pe femeile din epoca sa. Nici barbatii nu au ramas indiferenti la farmecul vedetei. Sex appealul actritei a fost perfect pus in valoare in fotografiile de la ultima sedinta foto pe care Marylin Monroe a realizat-o, cu trei saptamani inainte sa moara.


In fotografiile realizate de bunul ei prieten, fotograful George Barris, pe 13 iunie 1962, o arata pe Marilyn Monroe plina de energie si zambitoare pe plaja Santa Monica, din California. Nimic nu prevestea ce avea sa se intample 3 saptamani mai tarziu, cand Marilyn a fost gasita fara suflare in propria casa, in urma unei supradoze de medicamente, la numai 36 de ani.

Fotografiile care nu au mai fost vazute pana acum urmeaza sa fie scoase la licitatie, fiecare dintre ele valorand in jur de 1500 de dolari.

Barris a povestit ca ultima fotografie pe care i-a facut-o lui Marilyn Monroe a fost pe plaja Santa Monica, in timp ce se acoperea cu o patura, dupa ce s-a balacit in apa oceanului. 

Sex icon-ul numarul unu din secolul trecut ramane unul din cele mai ciudate mistere de la Hollywood. Marilyn Monroe a devenit o adevarata legenda dupa moartea ei tragica, din 1962, cauzata de o supradoza de medicamente.

Actrita americana a fost celebra si pentru relatiile pe care le-a avut cu o serie de barbati faimosi ai acelor vremuri, inclusiv cu dramaturgul Arthur Miller - care a fost, totodata, unul dintre cei trei soti ai ei -, dar si pentru presupusa ei aventura cu presedintele american John F. Kennedy.

Disecata, analizata si venerata de generatii intregi - actrita reuseste sa ramana la fel de misterioasa la aproape jumatate de veac de la moartea sa.

related posts

Modifică setările cookies