Ultima zi de filmari. Cum au fost surprinsi Dakota Johnson si Jamie Dornan pe platourile "Fifty Shades of Grey"


Veste trista pentru iubitoarele seriei "Fifty Shades". Filmarile pentru urmatoarele doua lung-metraje s-au incheiat la Paris, iar paparazzi au fost de fata pentru a-i imortaliza pe Dakota Johnson si Jamie Dornan pentru ultima oara in rolurile Anastasiei Steele si Christian Grey.


"It's a warp!" ar spune americanii. Asa cum insasi scriitoarea E. L James a confirmat pe contul ei de Twitter, filmarile pentru "Fifty Shades Darker" si "Fifty Shades Freed" au ajuns la final, iar Dakota si Jamie si-au luat la revedere de la rolurile care i-au propulsat in lumea filmului.

Asa cum era de asteptat, presa a fost de fata la momentul incheierii productiei, iar paparazzii din Paris au avut grija sa-i surprinda pe cei doi actori in ipostaze intime. Dakota si Jamie au fost pozati sarutandu-se pasional si intrand perfect in rolul celor doua personaje care au cucerit milioane de femei din intreaga lume. Cadrele au fost rapid preluate de utilizatorii de Instagram si distribuite cu mesaje de regret, dar si cu speranta ca timpul va trece repede si ca in curand vor putea merge la cinema sa-si vada eroii preferati pe marile ecrane.


Desi primul film "Fifty Shades of Grey" a facut incasari record si a cucerit milioane de doamne si domnisoare din intreaga lume, nu a reusit sa convinga toate tipurile de public. Spre nemultumirea celor care adora filmul si prestatiile lui Jamie Dornan si a Dakotei Johnson, filmul inspirat de cartea scrisa de E. L. James a castigat trofeul pentru "Cel Mai Prost Film al Anului".

Pentru trofeul destinat celei mai proaste interpretari a unui rol masculin lupta s-a dat intre Johhny Depp, Jamie Dornan, Adam Sandlersi Channing Tatum. Marele "castigator" al serii a fost Jamie Dornan, adica insusi domnul Grey. Distinctia pentru cea mai proasta prestatie intr-un rol feminin i-a revenit Dakotei Johnson, tot pentru prestatia din pelicula erotica.

 

Dakota e Jamie gravando Cinquenta tons de liberdade hoje! ????♥️

A photo posted by Cinquenta Tons De Cinza - FSOG (@50tonsdecinza_) on


Chiar si asa, asta nu a oprit casa de productie sa dea unda verde inceperii filmarilor pentru "Fifty Shades Darker" si "Fifty Shades Freed". Vestea legata de startul proiectului a venit la scurt timp dupa ce Kim Basinger a anuntat ca si ea va face parte din grupul de actori noi ai filmului. Celebra actrita de Oscar va juca rolul Elenei Lincoln, supranumita Mrs. Robinson, prima iubita dominatrix a lui Christian Grey, mult mai mare decat el.

Casa de productie a anuntat si ca actorul Eric Johnson se va alatura proiectului ca Jack Hyde, in timp ce Bella Heathcote va juca rolul Leilei, una din fostele iubite ale "domnului Grey".

FULLSCREEN
Ultima zi de filmari. Cum au fost surprinsi Dakota Johnson si Jamie Dornan pe platourile "Fifty Shades of Grey"
  • /

related posts