Uma Thurman s-a impacat cu miliardarul Arpad Busson


Se pare ca Uma Thurman nu a rezistat mai mult de o luna departe de fostul ei logodnic, miliardarul Arpad Busson.


Dupa ce in decembrie 2009, Uma Thurman a anulat nunta cu Arpad, ieri, cei doi au fost fotografiati in New York, in ipostaze tandre. Actrita devenita celebra pentru rolurile din filmele lui Quentin Tarantino, “Pulp Fiction” si “Kill Bill”, nu s-a lasat intimidata de faptul ca se afla in parc si s-a sarutat pasional cu Arpad Busson chiar acolo, pe banca.

La momentul despartirii, presa a speculat ca relatia celor doi s-a racit din cauza distantei. Arpad Busson locuieste in prezent la Londra, oras in care traieste si fosta lui logodnica, supermodelul Elle Macpherson. Cei doi au impreuna doi baieti, in varsta de sase si unsprezece ani.

Desi a inceput relatia cu Arpad in 2007, Uma Thurman a continuat sa locuiasca in Los Angeles. Motivul? Cei doi copii ai sai doresc sa traiasca in acelasi oras cu tatal lor, Ethan Hawke. Uma Thurman a fost maritata cu actorul american timp de sase ani, dar s-au desparit in 2004, dupa ce in presa au aparut zvonuri conform carora Ethan Hawke ar fi avut o aventura cu un model canadian.

 

related posts

Modifică setările cookies