Un actor s-a deghizat in femeie pentru a vedea cum e sa fii hartuit sexual. Ce a patit VIDEO


Un grup de jurnalisti de investigatie egipteni a avut ca misiune sa investigheze, sub acoperire, cum se manifesta hartuirea sexuala in aceasta tara.


Femeile din Egipt sunt supuse zilnic hartuirii sexuale. “Vrem ca barbatii sa simta si ei ce simtim noi cand suntem agresate, indiferent ca este vorba despre priviri insistente sau mai mult” a declarat una dintre femeile intervievate.

A dura mai bine de 4 ore si s-au folosit numeroase cosmetice si tratamente de infrumusetare (pensat, epilat etc.) pentru a-l face pe actorul egiptean Walleed Hammad sa arate ca o femeie.

Walleed a colindat apoi strazile din Cairo, urmarit de mai multe camere ascunse, pentru a-i surprinde fiecare miscare. In doar cateva minute au inceput avansurile din partea barbatilor de pe strada. Priviri indecente, avansuri sexuale, oferte de bani in schimbul sexului, chiar si cand Walleed si-a pune valul islamic. Un barbat l-a urmarit insistent timp de 45 de minute, si la un moment dat chiar l-a prins agresiv de brat.

Walleed a spus ca stresul si frica pe care le-a simtit cat a fost deghizat in femeie sunt sentimente pe care nu ar dori ca nimeni sa le simta mai ales cand ies la o simpla plimbare in oras.

Vezi mai jos filmuletul cu “pataniile” actorului deghizat in femeie. Ce parere ai despre situatia femeilor din Egipt?
 

related posts

Modifică setările cookies