Un barbat a insultat o prezentatoare TV, spunandu-i ca este "grasa". Urmariti-o cum ii da o lectie de neuitat in direct la TV VIDEO


Desi ar trebui sa fie o problema privata, greutatea cuiva, mai ales daca este persoana publica, devine subiect de discutie pe internet si in spatiul public.


Jennifer Livingstone, prezentatoarea unei emisiuni matinale a canalului american CBS, a facut o pauza in timpul unei editii pentru a raspunde unui e-mail primit.

In respectivul e-mail, un telespectator ii spunea ca este grasa si ca e de datoria ei sa slabeasca, pentru a fi un exemplu bun pentru ceilalti membrii ai comunitatii, mai ales fete.

"Persoanei care mi-a scris acea scrisoare - crezi ca nu stiu asta? Crezi ca cuvintele tale dure imi arata ceva ce nu vedeam deja? Nu ma cunosti. Nu imi esti prieten. Nu esti membru al familiei mele si ai recunoscut ca nu prea te uiti la aceasta emisiune. Asa ca nu stii nimic despre mine decat ce vezi in exterior. Si eu sunt mult mai mult decat un numar pe cantar", a raspuns prezentatoarea.

Urmareste, mai jos, intregul ei discursul, care a ajuns viral pe YouTube si urmarit de milioane de persoane din intreaga lume!

related posts

Modifică setările cookies