Un barbat de 33 de ani a cheltuit 100.000 de dolari pe operatii estetice pentru a semana cu Justin Bieber. Vezi cum s-a transformat


Britanicul Toby Sheldon, in varsta de 33 de ani, este un fan inrait al lui Justin Bieber. Spre diferenta insa de alte milioane de fani ai idolului pop, Toby si-a dorit sa semene fizic cu acesta si a fost dispus sa urce pe masa de operatie pentru a-si indeplini acest vis.


Potrivit ziarului britanic "Closer", tanarul a cheltuit in jur de 100.000 de dolari in ultimii 5 ani pe operatii plastice care sa-l faca sa semene cat mai bine cu Justin.

Iata cum arata tanarul, care se recomanda drept "compozitor muzical", dupa toate operatiile estetice si interventiile pe care le-a suferit pentru a copia fizicul idolului sau.

In afara de injectii cu Botox si transplat de par, Sheldon si-a operat si buzele, pentru a-si face zambetul la fel de irezistibil ca cel al cantaretului de 19 ani.

"Zambetul lui Justin ii da acel aspect tineresc. Asa ca mi-am facut un lifting al buzei de sus si mi-am injectat buza de jos cu colagen", a declarat mandru muzicianul pentru "Closer".

Ce parere ai despre transformarea lui? Arata mai bine inainte sau acum?

related posts

Modifică setările cookies