Un barbat, in topul celor mai sexy femei in bikini. Andreja Pejic, aparitie rara pe plajele din Miami


Andrej Pejic este un nume celebru in modelling intrucat a defilat pe marele podiumuri internationale atat in haine de barbat, cat si in rochii feminine. Apoi, si-a schimbat numele in Andreja si a devenit femeie in adevaratul sens al cuvantului.


De-a lungului timpului, Andrej a facut reclama la lenjerie intima pentru femei, a pozat in rochii elegante sau sexy si s-a jucat cu androginitatea lui. Acum, el este femeie 100%, se imbraca si se comporta ca atare.

Recent tanarul originar din Australia a fost surprins pe plajele din Miami imbracat intr-un costum de baie format din doua piese. Cu bustul la vedere, starul s-a confundat cu oricare alta femeie dornica sa-si fixeze bronzul.

"Cand eram mic, se vorbea despre transsexuali numai in emisiunile de scandal de la televizor si era un lucru oribil. Acum lucrurile s-au mai schimbat in bine, insa cineva in situatia mea trebuie sa munceasca de zece ori mai mult ca sa obtina ceva in aceasta industrie", a spus intr-un interviu Andreja Pejic.

"M-am distrat fiind androgin, dar mereu am stiut ceea ce sunt cu adevarat. Am stiut ca sunt femeie inca de la o varsta frageda. Sunt emotionata in legatura cu viitorul meu, este pentru prima oara cand ma simt bine in pielea mea", a incheiat tanarul care a facut istorie in industria modei.

FULLSCREEN
Un barbat, in topul celor mai sexy femei in bikini. Andreja Pejic, aparitie rara pe plajele din Miami
  • /

related posts

Modifică setările cookies