Un barbat si-a dat sotia in judecata pe motiv ca l-a mintit in legatura cu operatiile ei si i-a facut copii urati. Cum arata femeia


Minciuna are picioare scurte, iar aceasta zicala este cat se poate de adevarata in cazul unui cuplu din China.


Un sot si-a dat in judecata sotia pe motiv ca l-a mintit si i-a facut copii urati. Potrivit Russia Today, el o alesese pe aceasta crezand ca are nu doar comportamentul si atitudinea perfecte pentru a deveni mama, ci si pentru ca a crezut ca este frumoasa natural.

Barbatul si-a dorit copii dragalasi, cu ochi mari si trasaturi usor europene si a avut un soc in momentul in care a observat cum arata copiii lui cu adevarat. Barbatul a descoperit ca sotia isi facuse operatii estetice si de aceea era atat de atragatoare. 

Genele ei insa s-au transmis micutilor, iar barbatul considera ca din cauza ei are copii urati, fiind convins ca el insusi nu poate face bebelusi neatragatori. Chinezul a dat-o in judecata pentru frauda si... a castigat!

Voi ce parere aveti despre aceasta situatie? A cui este vina: a ei, ca s-a operat si a tinut ascuns acest lucru sau a lui, ca si-a ales sotia pe considerente fizice?

FULLSCREEN
Un barbat si-a dat sotia in judecata pe motiv ca l-a mintit in legatura cu operatiile ei si i-a facut copii urati. Cum arata femeia
  • /

related posts

Modifică setările cookies