Un celebru actor de la Hollywood ar putea fi tatal biologic al copiilor lui Jodie Foster. Vezi despre cine este vorba VIDEO


Atunci cand Jodie Foster a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul pentru intreaga cariera, toata lumea s-a asteptat la un discurs emotionant. Nimeni nu s-a asteptat insa ca actrita sa vorbeasca pentru prima data in public despre orientarea ei sexuala si sa dea chiar si un indiciu despre potentialul tata al celor doi fii ai ei.


A doua zi dupa ceremonie, toate ziarele au titrat ca vedeta a recunoscut in discursul de acceptarea a premiului, pentru prima data in public, faptul ca este gay. Jodie a multumit, intr-adevar, producatoarei Cydney Bernard, pe care a numit-o "una dintre cele mai profunde iubiri din viata mea, fosta mea partenera in dragoste, dar actuala mea sora de suflet".

Au existat insa si publicatii ca "The New York Post" care au mers si mai departe si, analizand discursul actritei au dedus ca Mel Gibson s-ar putea sa fie tatal biologic al copiilor ei.

Intr-adevar, Jodie a stat la masa cu Gibson si cei doi fii ai ei, Charles, de 14 ani si Kit, de 12 ani. Iar ea si Mel sunt prieteni apropiati de ani de zile, actrita fiind una dintre putinele persoane care i-au stat alaturi inclusiv in momentele de ratacire anti-semita sau in mijlocul scandalului sau cu fosta iubita, Oksana Grigorieva.

In plus, in mijlocul discursului ei, cand actrita a promis ca va face o mare dezvaluire, camerele l-au surprins pe Gibson cu gura cascata, asteptand socat cuvintele vedetei.

Cei de la "New York Post" au apelat insa la un un genealog care a spus ca intre mel Gibson si copiii lui Jodie exista o asemanare fizica ce ar putea trada paternitatea lor.

Charles si Kit nu stiu cine este tatal lor, dar se pare ca Jodie Foster le-a promis ca le va spune adevarul atunci cand vor implini 21 de ani.

Jodie si Mel au devenit prieteni in 1994, in timpul filmarilor la "Maverick". Actrita a spus despre starul din "Braveheart": "E atat de iubitor si de sensibil. Am stiut din momentul in care l-am intalnit ca il voi iubi pentru tot restul vietii mele".

Cat despre identitatea tatalui copiilor vedetei, s-a mai speculat ca donatorul de sperma ar putea fi Randy Stone, un director de casting gay, care a murit in 2007.

Urmareste mai jos discursul actritei si spune-ne ce parere ai: crezi ca Mel Gibson este, intr-adevar, tatal copiilor lui Jodie?

related posts

Modifică setările cookies