Un chirurg plastic sustine ca Kris Jenner i-a facut o rinoplastie fiicei sale minore, Kendall. Imaginile care demonstreaza spusele lui


Khloe Kardashian a socat intreaga lume atunci cand a dezvaluit recent ca mama ei, Kris Jenner, a vrut sa-i faca o rinoplastie pe cand avea doar 9 ani.


Daca mezina Kardashian nu a acceptat acest lucru, se pare ca sora ei vitrega, Kendall Jenner, nu a fost la fel de ferma in a respinge ideile de "infrumusetare" ale mamei sale.

Surse din anturajul celebrei familii sustin ca Kendall, in prezent in varsta de 18 ani, si-a operat nasul in perioada adolescentei. Iar un estetician a confirmat acest lucru, potrivit site-ului RadarOnline.com.

"Sora mai mica a lui Kim pare sa aiba un nas mai mic!", a declarat medicul chirurg Dr. Anthony Youn. "Kendall arata ca si cum si-ar fi scurtat si subtiat nasul, facandu-l sa semene cu cel al faimoasei sale surori, Kim", a mai explicat specialistul.

Chirurgul estetician a mai spus ca oricine s-a ocupat de nasul surorii lui Kim si Khloe a facut o treaba foarte buna. "Nasul ei pare mai elegant si mai rafinat. Felicitari chirurgului plastic care a operat-o!".

Nasul nu este singura parte a fizionomiei lui Kendall care s-a schimbat in ultima vreme. In decembrie, de exemplu, tabloidele americane au scris ca aceasta ar avea buzele mult mai pline decat de obicei, ceea ce ar putea indica faptul ca si le-a injectat.

"Cu siguranta arata mai pline, cel mai probabil si le-a injectat cu Juvaderm", a declarat pentru RadarOnline esteticianul Alicia Hunter. "Buzele ei par nenatural de mari. Dupa parerea mea si le-a injectat prea mult pentru varsta ei", a mai adaugat specialista.

Surorile mai mari ale lui Kendall, Kim si Kourtney Kardashian au recunoscut ca si-au injectat Botox si ca si-au facut implanturi mamare. Khloe ramane insa singura care sustine ca este 100% naturala si a catalogat-o pe Kim ca "proasta" pentru ca a folosit Botox la varsta ei.

related posts

Modifică setările cookies