Un doctor din SUA a murit la două săptămâni după ce a fost vaccinat anti-COVID


Gregory Michael, un medic ginecolog de la Centrul Medical „Mount Sinai” din Miami Beach, a murit în urmă cu doar câteva zile, la aproximativ două săptămâni după ce a fost vaccinat anti-COVID-19.


Potrivit jurnaliștilor de la CNN, americanul în vârstă de 56 de ani a suferit un accident vascular cerebral hemoragic, care a fost legat de lipsa de trombocite. Mai mult decât atât, sursa citată notează că nu se știe încă dacă moartea medicului are vreo legătură cu vaccinul anti-COVID-19.

Heidi Neckelmann, soția lui Gregory Michael a scris pe Facebook că bărbatul a fost vaccinat pe 18 decembrie, iar la trei zile i-au apărut mai multe puncte pe piele, care indicau sângerări interne, astfel că a cerut ajutorul medicilor. Femeia a mai afirmat că accidentul vascular cerebral a fost provocat de o afecțiune numită trombocitopenie, rezultă dintr-un număr mai mic decât normal de trombocite, care ajută la formarea cheagurilor de sânge.

The love of my life, my husband Gregory Michael MD an Obstetrician that had his office in Mount Sinai Medical Center in...

Publicată de Heidi Neckelmann pe Marţi, 5 ianuarie 2021

Moartea medicului este acum investigată în SUA, iar jurnaliștii de la CNN afirmă că inclusiv reprezentanții Pfizer/BioNTech au vorbit despre decesul lui Gregory Michael.

„Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) și Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) sunt responsabile pentru revizuirea datelor privind siguranța vaccinului COVID-19 și prezentarea acestor informații pentru recomandări federale privind administrarea vaccinului. Statul va continua să furnizeze CDC toate informațiile disponibile pe măsură ce conduc această anchetă”, au afirmat autoritățile americane.

„Cercetăm activ acest caz, dar nu credem în acest moment că există vreo legătură directă cu vaccinul. Este important de menționat că evenimentele adverse grave, inclusiv decesele care nu au legătură cu vaccinul, din păcate, vor avea loc la o rată similară cu cea a populației generale. Gândurile noastre sunt alături de familia îndoliată”, au adăugat reprezentanții Pfizer/BioNTech.

foto: Profimedia Images

Vezi și: Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

related posts

Modifică setările cookies