Un fost agent KGB a vorbit despre atacul Rusiei din Ucraina! Ce a spus despre Vladimir Putin


Jack Barsky, un fost agent KGB care a vorbit recent cu jurnaliștii de la CNN, a dezvăluit că Vladimir Putin este foarte posibil să nu asculte de nimeni din jurul său, iar decizia de a invada Ucraina să îi aparțină în totalitate.


Potrivit presei de peste hotare, fostul agent KGB este de părere că serviciile secrete din Rusia știau că Ucraina va opune rezistență dacă va fi invadată, însă președintele rus nu a ținut cont de sfaturile primite.

„Dictatorii precum Vladimir Putin sau Adolf Hitler, oricine își administrează în totalitate țara, trebuie să creadă complet în ei înșiși. Și dacă crezi că ești întotdeauna cea mai inteligentă persoană din jur, riști un eșec. Cred că este în acel moment. Poate că a ignorat informațiile de la Informații și acum dă vina pe câțiva bărbați de la Serviciul Federal de Securitate pentru informații proaste. Dar nu cred că serviciile nu știau cum ar reacționa Ucraina și poporul ucrainean. Probabil că Vladimir Putin i-a ignorat, pentru că el credea că el însuși știe mai bine”, a spus Jack Barsky.

Vezi și: Ne dăm în cărți - Invitat: Alex Daragiu

related posts

Modifică setările cookies