Un fost criminalist FBI a anchetat moartea Madalinei Manole: "Asta nu este o sinucidere, asta este o crima!"


Pete Klismet, fost criminalist FBI, a fost invitat la un post de radio american unde a vorbit despre cazul Madalinei Manole. Barbatul a sustinut ca artista nu s-a sinucis, ci a fost omorata.


Pete Klismet a declarat la postul de radio american: “Am primit informatii despre acest caz, raportul de la autopsie, imagini cu locul faptei. Politia a vorbit imediat despre o sinucidere. Asta nu este o sinucidere, asta este o crima! Fie ca va convine sau nu, asta este!”.


 

R. I. P. Fata cu părul de foc, venită pe lume și plecata la cer pe 14 iulie, ziua ei... #MadalinaManole

A post shared by Valeriu Moruz (@valeriu_moruz) onNu doar Pete a analizat cazul Madalinei. Mihaela Brooks, o romanca stabilita in Canada, a anchetat pentru FBI moartea Madalinei Manole si sustine acelasi lucru, ca Madalina Manole a fost omorata. Ba mai mult, Mihaela a deschis un canal de YouTube, Madalina Manole Case Analysis (Analiza Cazului Madalina Monole) unde a publicat pana acum 13 clipuri in care sustine faptul ca moartea artistei a fost tratata superficial si autoritatile romane s-au grabit sa spuna ca s-a sinucis. Pe aceasta pagina de YouTube sunt zeci de comentarii lasate de romanii care nu cred ca Madalina s-a sinucis: “De cand am citit de asa zisa "SINUCIDERE" si anumite amanunte despre  "sinucidere" am stiut ca este crima, pentru ca NIMENI IN ACEASTA LUME NU POATE BEA O ASEMENEA CANTITATE DE FURADAN! PLUS MIROSUL SI VASCOZITATEA OTRAVII, DURERILE DATE DE OTRAVA, (care ar fi facut-o pe Madalina sa URLE ca LEII in JUNGLA DE DURERE. Dar ea, vezi Doamne a murit ca "UN PUI DE GAINA, IN LINISTE SI PACE”, “Va admir dar in acelasi timp ma doare ca nu se misca lucrurile mai ales pentru Madalina Manole.  E dureros ...”, “niciodata nu am fost de acord cu suicidul. Nu cred. Am fost revoltata pe preoti ca s-au bazat pe o ipoteza, deoarece ancheta nu era finalizata, si nu au ingropat-o cu preot”.

Pe profilul ei de Facebook, Mihaela a spus ca analiza mortii Madalinei face parte dintr-un proiect la care lucreaza: “Cat despre cazul Madalinei, unul din cele trei proiecte "surpriza" la care lucrez acum, veti afla la timpul potrivit”. 

related posts

Modifică setările cookies