Un model brazilian isi vinde virginitatea pe internet. Cum arata aceasta si care sunt pretentiile ei


Catarina Migliorini are 21 de ani si isi vinde virginitatea pe internet pentru a treia oara, dupa ce propunerile primite anterior nu au multumit-o din punct de vedere  financiar.


Modelul brazilian a inceput licitatia pentru propriul sau corp in urma cu un an de zile, insa milionarul japonez care a facut oferta de 780.000 de dolari nu si-a respectat cuvantul, iar afacerea nu s-a mai concretizat.

Astfel, Catarina a redeschis licitatia in noiembrie anul trecut, insa de aceasta data virgina nu se asteapta doar la o propunere de ordin financiar, ci si la o cerere in casatorie. Drept urmare, propunerea de acest gen nu a intarziat sa apara, caci un milionar de origine araba i-a oferit tinerei suma de 440.000 de dolari si o posibila cerere in casatorie.

“Am primit o propunere de la un milionar arab si este destul de interesanta, pentru ca implica si o posibila casatorie. Vorbeste 11 limbi straine, are intre 35 si 40 de ani, este atragator si foarte inteligent si locuieste intr-o resedinta splendida.”, a declarat tanara aspiranta la statutul de femeie maritata si un cont bancar cu multe zerouri.

In ultima vreme, vanzarea virginitatii pe internet s-a transformat intr-o afacere profitabila si tot mai multe tinere s-au inscris in astfel de licitatii. Chiar la inceputul acestui an, o adolescenta din Rusia a obtinut suma de 17.000 de lire sterline de pe urma unui astfel de schimb, iar o tanara din Romania s-a ales cu suma de 8.000 de lire sterline.


Citeste si

 
FULLSCREEN
Un model Brazilian isi vinde virginitatea pe internet. Cum arata aceasta si care sunt pretentiile ei
  • /

related posts

Modifică setările cookies