Un model din Serbia a atras toate privirile imbracata asa. Tinuta Sorajei a tinut fotografii lipiti de ea


Foarte multe vedete internationale atrag atentia cu ajutorul tinutelor lor excentrice, complet iesite din comun si uneori aparent imposibil de purtat. Daca nume ca Rihanna, Milkey Cyrus, Katy Perry sau Madonna ne fac sa ne gandim la tot felul de haine ciudate, atunci cand ne gandim la modele ni le imaginam cu totul altfel. Soraja Vucelic, un model din Serbia, a tinut toti fotografii lipiti de ea, cu tinuta de mai jos.


Bruneta, inalta si cu forme demne de invidiat, Soraja a pasit plina d eincredere prin fata fotografilor, care nu au ezitat sa o fotografieze din toate unghiurile.

De la incaltamintea cu platforme inalte, pana la rucsacul rosu, totul la ea atragea atentia. Insa nimeni nu a avut timp sa se uite la accesorii. Modelul a purtat o pereche de pantaloni lungi, facuti aproape in totalitate din sireturi, asortat cu un top din acelasi material, care abia ii tinea bustul acoperit.


Bruneta este una dintre fostele iubite ale lui Neymar. Fotbalistul brazilian de la FC Barcelona a bifat suficiente cuceriri, dar Soraja este cu siguranta una dintre cele mai sexy. 

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Un model din Serbia a atras toate privirile imbracata asa. Tinuta Sorajei a tinut fotografii lipiti de ea
  • /

related posts